Следете не:
Контакт: +389 78 377 903

Готов бетон
точно на време

Со долгогодишно искуство во нискоградба и производство на бетон, стоиме на располагање за секој вид ископи и материјали за вашиот проект. Нашата модерна флота и искусен тим обезбедуваат точни и професионални услуги на вашето градилиште.

Контакт
За нас

Кои сме ние?

БАУ-БЕТОН дооел е компанија со долгогодишно искуство во нискоградба, а од 2012 година се занимаваме и со производство на готов бетон, негов транспорт до градилиштата и вградување со пумпа.

25

Годишно
Искуство

Готов бетон

Чакал

Песок

Камења за ѕидање (за огради и украсни ѕидови)

Изведување на секаков вид ископи

Email us

enko.cala@hotmail.com

Телефон

+389 78 377 903
Производи и услуги

Градиме квалитетни објекти

Бетон за фундаменти, плочи, ѕидови
Бетон за згради

Водоотпорен бетон за подруми, бунари, канали, базени
Воден бетон

Бетон за тротоари, гаражи, ѕидови изложени на мраз
Зошто да не изберете нас?

Модерна флота на миксери и пумпи

Дојдете во БАУ-БЕТОН и консултирајте се за изградба на Вашиот проект. Со нашата модерна флота на миксери и пумпи ние Ви гарантираме дека нашиот материјал ќе биде навреме донесен и професионално вграден таму каде што ви е требно. Готов бетон на градилиштата.

Email us

enko.cala@hotmail.com

Телефон

+389 78 377 903

100% Задоволни клиенти

Посветен тим

Модерна опрема

Галерија

Завршени проекти

Bau Beton Oktisi

Bau Beton Oktisi

Bau Beton Oktisi

Bau Beton Oktisi

Bau Beton Oktisi

Bau Beton Oktisi

Bau Beton Oktisi

Bau Beton Oktisi

>

Bau Beton Oktisi

Bau Beton Oktisi

Bau Beton Oktisi

Bau Beton Oktisi

Сакате да дознаете повеќе

Контакт

Адреса

Село Октиси, 6335 Вевчани, Северна Македонија

Е-маил

enko.cala@hotmail.com

Телефон

+389 78 377 903

Loading
Your message has been sent. Thank you!